Vi tilbyder mulighed for at sende fax via email og modtage fax via email, via dit sädvanlige e-mail program

Vi tilbyder mulighed for at sende fax via email og modtage fax via email, via dit sädvanlige e-mail program eller send fax via serverkomponenter (e-mail)

Du kan email til fax vedhäftet dokumenter af typen Micrsoft Office, Openoffice/OpenDocument, Adobe pdf , htm, html txt, rtf

Detaljer: Mulighed for Fax to mail to Fax adgang via wap, ipaq, web og mobiltelefon

Udvidelser: Eget fax nummer Eget fax lokal nummer Forsendelse af broadcast(masse forsendelse) fax (fax reklamer, fax nyheder, fax info) Filtrering af fax , herunder junk/spammer fax Fax til pdf Fax til OCR Fax Klient til Outlook med eget logo pä faxforsiden (virker ogsä i citrix og terminalserver läsninger) Styring af routing af fax til f.eks. bestemte brugere, e-mail konti eller afdelinger Vi tilbyder mulighed for at sende fax via email og modtage fax via email, via dit sädvanlige e-mail program